Coronatider

Corona - Covid 19

Det är märkliga tider vi upplever just nu. Alla önskar vi att smittspridningen ska lätta och upphöra, men där är vi inte än.

Vi alla upplever det olika, några tycker att det räcker med ett kortare avstånd och andra ett längre. Försök att tänka på varandra och att vi inte vet om den vi möter behöver hålla ett extra avstånd till de som inte tillhör familj/vänskapskrets. 

En del har redan en närmare relation med flera och ska få vara med sitt sällskap utan att det ses som ovarsamt.

Påminnelser om att hålla avstånd och tvätta händerna ofta, finns uppsatta runt om på servicehusen. Även om man har skyltarna framför näsan hela tiden så är det så lätt att glömma men alla gör vi vårt bästa.

Vår branschorganisation Visita följer allt som rör vår verksamhet och vi får löpande information bl.a via webbenarium. De finns även där för alla våra frågor!

Vi vet att alla våra fantastiska gäster, gamla som nya, vill att alla ska känna sig välkomna! Lite ovanligare omständigheter just nu, men vi vet att alla ni kommer att respektera varandra och som vanligt vara så fantastiskt positiva och glada som gör att Liens Camping är just Liens Camping!


Tack för omtanken om varandra!